Odżywianie małych dzieci i budowanie u nich prawidłowych nawyków żywieniowych to duża odpowiedzialność spoczywająca na rodzicach. Jednak jak w gąszczu informacji odnaleźć te, które są poprawne? Na webinarze dowiecie się, skąd czerpać wiedzę oraz uzyskacie wskazówki od doświadczonej latami praktyki Agnieszki Piskały-Topczewskiej.
Agenda spotkania:
18:00-18:10: Powitanie uczestników, kilka słów o projekcie EIT Food #AnnualFoodAgenda, przedstawienie agendy webinaru
18:10-18:50: Agnieszka Piskała-Topczewska, dietetyczka, Nutrition Lab „Odżywianie małych dzieci – wskazówki dla rodziców”
18:50-19:00: Konkurs – Quiz z wiedzy zdobytej na warsztatach
19:00-19:15: Q&A
19:15: Wyniki konkursu, ankieta ewaluacyjna
Podczas webinaru odbędzie się konkurs z wiedzy zdobytej na warsztatach, dlatego już teraz zachęcamy wszystkich do aktywnego słuchania. Liczymy na Wasz udział w webinarze 9 grudnia br. o godz. 18.00! Link do rejestracji.
#AnnualFoodAgenda to projekt komunikacyjny finansowany ze środków EIT Food, czyli Europejskiego Instytutu Innowacji i Technologii ds. Żywności. EIT Food to wiodąca w Europie inicjatywa na rzecz tworzenia innowacji w branży rolno-spożywczej oraz budowania bardziej zrównoważonego, zdrowego i godnego zaufania systemu żywnościowego. Konsorcjum EIT Food składa się z kluczowych dla branży przedsiębiorstw, start-upów, ośrodków badawczych i uniwersytetów z całej Europy. EIT Food to jedna z ośmiu Wspólnot Wiedzy i Innowacji ustanowionych przez Europejski Instytut Innowacji i Technologii (EIT), niezależny organ UE powołany w 2008 r. w celu stymulowania innowacji i przedsiębiorczości w całej Europie.
KOMENTARZE