Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Badania i analizy fizykochemiczne
Badania i analizy fizykochemiczne

Szczegóły tutaj

 

badania organoleptyczne/sensoryczne

Szczegóły tutaj

 

ocenę wartości odżywczej i energetycznej produktu

Szczegóły tutaj 

 

oznaczenie zawartości substancji dodawanych do żywności: substancje konserwujące, substancje słodzące, barwniki

Szczegóły tutaj 

 

analizy podstawowego składu produktu: tłuszcze, kwasy tłuszczowe, węglowodany, cukry, sól, woda, popiół, błonnik, białko, witaminy, składniki mineralne

Szczegóły tutaj

 

oznaczanie zawartości substancji szkodliwych, w tym: mikotoksyny, metale ciężkie, azotany, azotyny, pozostałości środków ochrony roślin oraz antybiotyki

Szczegóły tutaj

 

news

<Wrzesień 2025>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
4
CosmoPharm Pack Expo 2025
2025-09-04 do 2025-09-06
MEDI-VISION Forum
2025-09-04 do 2025-09-06
6
7
10
12
13
14
15
17
19
Obóz Atrakcyjnych Konwentykli
2025-09-19 do 2025-09-22
20
21
24
27
28
4
5
Newsletter