Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Activated Carbon RCPB 1001
Nazwa
Activated Carbon RCPB 1001
Producent
Eurocarb
INCI
INCI: CI 77268:1
Funkcja
składnik aktywny, anti-aging, działanie oczyszczające, działanie antybakteryjne

Węgiel aktywny do zastosowań kosmetycznych (np. maseczki do twarzy, kremy, peelingi, itp.). Średnia wielkość cząstek: 18-30 µm

 

 

 

 

 

 

 

 

news

<Czerwiec 2026>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
Webinar online: Woda do wstrzykiwań
2026-06-03 do 2026-06-03
4
6
7
13
14
15
16
PCI Days 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
ChemTEC Poland 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
17
18
19
Debaty Rak Nerki
2026-06-19 do 2026-06-19
20
21
23
25
WEBINAR | EUDR a branża kosmetyczna
2026-06-25 do 2026-06-25
28
1
4
5
Newsletter