Odżywianie w ciąży to temat bardzo ważny dla mam. Kobiety coraz częściej sięgają po porady ekspertów, aby jak najlepiej zbilansować swoją dietę w czasie ciąży. W trakcie webinaru dietetyczka Agnieszka Piskała-Topczewska omówi kluczowe zagadnienia związane z dietą ciężarnych kobiet oraz odpowie na pytania widzów.
Agenda spotkania:
11:00-11:10: Powitanie uczestników, kilka słów o projekcie EIT Food #AnnualFoodAgenda, przedstawienie agendy webinaru
11:10-11:50: Agnieszka Piskała-Topczewska, dietetyczka, Nutrition Lab, „Odżywianie w ciąży – porady i wskazówki dla mam oraz kobiet planujących ciążę”
11:50-12:00: Konkurs – Quiz z wiedzy zdobytej na warsztatach
12:00-12:15: Q&A
12:15: Wyniki konkursu, ankieta ewaluacyjna
Podczas webinaru odbędzie się konkurs z wiedzy zdobytej na webinarze, dlatego już teraz zachęcamy wszystkich do aktywnego słuchania. Liczymy na Wasz udział w webinarze 9 grudnia br. o godz. 11.00! Link do rejestracji.
#AnnualFoodAgenda to projekt komunikacyjny finansowany ze środków EIT Food, czyli Europejskiego Instytutu Innowacji i Technologii ds. Żywności. EIT Food to wiodąca w Europie inicjatywa na rzecz tworzenia innowacji w branży rolno-spożywczej oraz budowania bardziej zrównoważonego, zdrowego i godnego zaufania systemu żywnościowego. Konsorcjum EIT Food składa się z kluczowych dla branży przedsiębiorstw, start-upów, ośrodków badawczych i uniwersytetów z całej Europy. EIT Food to jedna z ośmiu Wspólnot Wiedzy i Innowacji ustanowionych przez Europejski Instytut Innowacji i Technologii (EIT), niezależny organ UE powołany w 2008 r. w celu stymulowania innowacji i przedsiębiorczości w całej Europie.
KOMENTARZE