Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Activated Carbon RCPB 1002
Nazwa
Activated Carbon RCPB 1002
Producent
Eurocarb
INCI
INCI: CI 77268:1
Funkcja
składnik aktywny, anti-aging, działanie oczyszczające, działanie antybakteryjne

Węgiel aktywny do zastosowań kosmetycznych (np. maseczki do twarzy, kremy, peelingi, itp.). Średnia wielkość cząstek: 4-8 µm

 

 

 

 

 

 

news

<Październik 2021>

pnwtśrczptsbnd
28
30
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
PORT for Health: Neuroscience
2021-10-13 do 2021-10-15
16
17
18
21
22
23
24
26
27
Impact’21
2021-10-27 do 2021-10-28
28
29
30
31
Newsletter