Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Rozporządzenie Komisji dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących gluten
22.01.2009
Rozporządzenie Komisji (WE) NR 41/2009 z dnia 20 stycznia 2009 r. dotyczące składu i etykietowania środków spożywczych odpowiednich dla osób nietolerujących glutenu
(Tekst mający znaczenie dla EOG)

Wersja pdf:  clik to open this PDF file
KOMENTARZE
news

<Wrzesień 2025>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
4
CosmoPharm Pack Expo 2025
2025-09-04 do 2025-09-06
MEDI-VISION Forum
2025-09-04 do 2025-09-06
6
7
10
13
14
15
17
19
Obóz Atrakcyjnych Konwentykli
2025-09-19 do 2025-09-22
20
21
24
27
28
4
5
Newsletter