Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu

Farmacja, Kosmetologia, Nasze szkolenia

Webinar | Produkty konopne w kosmetykach, żywności i suplementach diety
Data rozpoczęcia:
2022-06-29
Data zakończenia:
2022-06-29
Organizator:
Bio-Tech Media
Miejsce
Webinar
Zarejestruj się na to szkolenie na naszym portalu!
Wypełnij formularz

Webinar  (na żywo)
29 czerwca

 

 

Webinar online (na żywo)

Termin: 29 czerwca

Czas trwania:  około 1,5 h (10.00-11.30)
 

 

Cena

149 zł netto (1 osoba)

Cena dla firm: 259 zł netto
1 rejestracja – dostęp dla dowolnej liczby osób
W komentarzu napisz "Cena dla firm"

 

Agenda

 

  • Produkty konopne w kosmetykach – aktualny stan prawny
  • Produkty konopne w żywności – dozwolone czy nie?
  • Produkty konopne w suplementach

 

Prelegentka

Ewelina Drelich – absolwentka farmacji na Warszawskim Uniwersytecie Medycznym, marketingu i zarządzania na Akademii Leona Koźmińskiego oraz bezpieczeństwa stosowania substancji chemicznych na Wydziale Chemii Uniwersytetu Łódzkiego. Jej pasją jest bezpieczeństwo stosowania produktów leczniczych i kosmetycznych, co jest tematem pracy doktorskiej na Collegium Medicum im. Ludwika Rydygiera w Bydgoszczy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu. Wykładowca w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia.

 

Cena

149 zł netto (1 osoba)

Cena dla firm: 259 zł netto
1 rejestracja – dostęp dla dowolnej liczby osób
W komentarzu napisz "Cena dla firm"

 

*1 opłata – dostęp dla wszystkich pracowników (nie ma ograniczenia liczby osób)

Ty decydujesz, ile osób weźmie udział w szkoleniu – daj dostęp każdemu pracowikowi z osobna lub zgromadź wszystkie zainteresowane osoby w jednym miejscu

 

Informacje o Webinarze
 

  • Webinar (na żywo) za pośrednictwem platformy Zoom
  • Uczestnicy – za pośrednictwem czatu – będą mieli możliwość zadawania pytań w trakcie trwania szkolenia
  • Dzień przed planowanym szkoleniem każdy uczestnik otrzyma prezentację w formie elektronicznej
  • Webinar rozpoczyna się o godzinie 10.00. Wcześniej każdy uczestnik otrzyma dane do logowania
  • Każdy uczestnik otrzyma certyfikat, który zostanie wysłany pocztą po zakończeniu szkolenia

 

KONTAKT

Kaja Bernasińska

e-mail: kaja.bernasinska@biotechnologia.pl

 

 

Newsletter