Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Sucha masa (metoda akredytowana w mięsie i jego przetworach)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Sucha masa (metoda akredytowana w mięsie i jego przetworach)

Symbol

CLA/PSO/3/2013

Opis metody badań

M. wagowa

 

news

<Październik 2024>

pnwtśrczptsbnd
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
31
1
2
3
Newsletter