Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Sucha masa (metoda akredytowana w koncentratach spożywczych, mięsie i jego przetworach)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Sucha masa (metoda akredytowana w koncentratach spożywczych, mięsie i jego przetworach)

Symbol

CLA/PSO/3/2013

Opis metody badań

M. wagowa

Szczegóły, literatura

PN-A-79011-3:1998
Tytuł: Koncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczanie zawartości wody Abstrakt: Podano sześć metod wagowych oznaczania zawartości wody w koncentratach spożywczych, w określonych warunkach oraz metodę destylacyjną, polegającą na destylacji wody wraz z cieczą nie mieszającą się z wodą.

 

news

<Wrzesień 2024>

pnwtśrczptsbnd
29
Webinar | Podstawy perfumerii
2024-08-29 do 2024-08-29
31
1
2
7
8
9
10
12
13
14
15
17
Care 360° Sustainability Days
2024-09-17 do 2024-09-19
18
21
22
24
26
Obóz Atrakcyjnych Konwentykli (OAK)
2024-09-26 do 2024-09-29
27
28
29
1
2
5
6
Newsletter