Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Oznaczanie w kukurydzy białka, wilgotności, skrobi i oleju (metoda akredytowana dla białka, wilgotności, skrobi i oleju)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Oznaczanie w kukurydzy białka, wilgotności, skrobi i oleju (metoda akredytowana dla białka,

Symbol

CLA/PSO/4/2011

Opis metody badań

Spektrometria transmisyjna w bliskiej podczerwieni (NIR)

Szczegóły, literatura

Akredytowane zakresy pomiarowe – kukurydza
Olej: 3-17% Białko: 6-20% Wilgotność: 4-47% Skrobia: 61-77%

 

news

<Wrzesień 2024>

pnwtśrczptsbnd
29
Webinar | Podstawy perfumerii
2024-08-29 do 2024-08-29
31
1
2
7
8
9
10
12
13
14
15
17
Care 360° Sustainability Days
2024-09-17 do 2024-09-19
18
21
22
24
26
Obóz Atrakcyjnych Konwentykli (OAK)
2024-09-26 do 2024-09-29
27
28
29
1
2
5
6
Newsletter