Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Syropy owocowe
Nazwa
Syropy owocowe

Syropy owocowe fruktozowo-glukozowe

Cukry pozyskiwane bezpośrednio z owoców (jabłka, daktyle, winogrona)

  • Bezbarwne, bezwonne, transparentne
  • Bez obcych posmaków
  • Idealne do gotowych produktów z tzw „czystą etykietą”
  • Wolne od alergenów i składników GM
  • Najniższy na rynku indeks glikemiczny 11.9
  • Bez dodatków środków konserwujących

Wykorzystując nasze cukry -> zmniejszasz zawartość cukru i kalorii bez konieczności redukowania odczucia słodkiego smaku w produkcie końcowym.

Wszystkie cukry można deklarować na etykiecie gotowego produktu jako:

  • Cukry wyekstrahowane z owoców
  • Fruktoza-glukoza wyekstrahowana z owoców
  • Cukry owocowe
  • 100% z owoców
  • Naturalne cukry owocowe / z owoców
news

<Kwiecień 2025>

pnwtśrczptsbnd
1
2
CEBioForum 2025
2025-04-02 do 2025-04-03
3
4
III Interkontynentalna Konferencja IAM
2025-04-04 do 2025-04-05
5
6
8
10
11
12
13
15
16
18
19
20
21
24
Webinar | Podstawy perfumerii
2025-04-24 do 2025-04-24
26
27
28
29
Wzorcowanie i kwalifikacja wag
2025-04-29 do 2025-04-29
1
2
3
4
Newsletter