Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Prasowany miąższ kokosowy w proszku

ul. Poznańska 52a

61-090 Mrowino

Główny telefon: +48 61 816 34 30

Główny email: sekretariat@komponenty.eu

Strona www: kaczmarek-komponenty.pl

Wyślij zapytanie ofertowe
Prasowany miąższ kokosowy w proszku
Nazwa
Prasowany miąższ kokosowy w proszku
Numer katalogowy
CCMP 222

Opis: Suszony rozpyłowo prasowany miąższ kokosowy w proszku jest wytwarzany z pasteryzowanego ekstraktu starannie
wyselekcjonowanego drobnego i świeżego kokosa (Cocos nucifera) uprawianego na Sri Lance przy użyciu nowoczesnej trzystopniowej
technologii suszenia rozpyłowego, w której zachowana jest naturalność i egzotyczny aromat i smak kokosa.
Obróbka na mokro i suszenie rozpyłowe odbywa się zgodnie z przepisami regulującymi GMP w kontrolowanych warunkach w
nowoczesnym zakładzie.

 

Przykładowe przeznaczenie: Prasowany miąższ kokosowy proszku dobrze się sprawdza jako
dodatek smakowy do lodów, zup, sosów, deserów, ciast, herbatników, napojów i produktów piekarniczych.
Jest również szeroko stosowany w wyrobach cukierniczych i tradycyjnej kuchni.

 

Składniki Prasowany miąższ kokosowy w proszku, Maltodekstryna (na bazie tapioki)

 

Okres przydatności do spożycia: Minimum 24 miesiące w nieotwartym opakowaniu od daty produkcji.

news

<Październik 2025>

pnwtśrczptsbnd
29
4
5
8
11
12
13
14
15
17
Kongres Opieki Długoterminowej
2025-10-17 do 2025-10-18
18
19
20
22
25
26
27
31
1
2
Newsletter