Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Prasowany miąższ kokosowy w proszku

ul. Poznańska 52a

61-090 Mrowino

Główny telefon: +48 61 816 34 30

Główny email: sekretariat@komponenty.eu

Strona www: kaczmarek-komponenty.pl

Wyślij zapytanie ofertowe
Prasowany miąższ kokosowy w proszku
Nazwa
Prasowany miąższ kokosowy w proszku
Numer katalogowy
CCMP 222

Opis: Suszony rozpyłowo prasowany miąższ kokosowy w proszku jest wytwarzany z pasteryzowanego ekstraktu starannie
wyselekcjonowanego drobnego i świeżego kokosa (Cocos nucifera) uprawianego na Sri Lance przy użyciu nowoczesnej trzystopniowej
technologii suszenia rozpyłowego, w której zachowana jest naturalność i egzotyczny aromat i smak kokosa.
Obróbka na mokro i suszenie rozpyłowe odbywa się zgodnie z przepisami regulującymi GMP w kontrolowanych warunkach w
nowoczesnym zakładzie.

 

Przykładowe przeznaczenie: Prasowany miąższ kokosowy proszku dobrze się sprawdza jako
dodatek smakowy do lodów, zup, sosów, deserów, ciast, herbatników, napojów i produktów piekarniczych.
Jest również szeroko stosowany w wyrobach cukierniczych i tradycyjnej kuchni.

 

Składniki Prasowany miąższ kokosowy w proszku, Maltodekstryna (na bazie tapioki)

 

Okres przydatności do spożycia: Minimum 24 miesiące w nieotwartym opakowaniu od daty produkcji.

news

<Marzec 2025>

pnwtśrczptsbnd
24
1
Aesthetic Cosmetology of the Future
2025-03-01 do 2025-03-01
2
3
4
6
7
8
9
10
Tydzień Mózgu 2025
2025-03-10 do 2025-03-14
12
14
X Konferencja Biologii Molekularnej
2025-03-14 do 2025-03-14
15
16
18
22
23
24
29
30
1
2
CEBioForum 2025
2025-04-02 do 2025-04-03
4
III Interkontynentalna Konferencja IAM
2025-04-04 do 2025-04-05
5
6
Newsletter