Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
ONION OIL EGYPT
Nazwa
ONION OIL EGYPT
CAS
8006-20-6
INCI
Allium Cepa (Onion) Oil
Funkcja
Olejek eteryczny
Onion Oil Egypt (Olej z cebuli z Egiptu) to naturalny olej pozyskiwany z cebuli, która rośnie w egipskich warunkach. Olej ten jest ceniony za swoje właściwości odżywcze, wzmacniające oraz regenerujące. Zawiera bogactwo składników odżywczych, takich jak witaminy, minerały oraz siarka, które wspierają zdrowie skóry i włosów. W kosmetyce i pielęgnacji włosów jest używany głównie w celu wspomagania wzrostu włosów, zapobieganiu ich wypadaniu oraz poprawie ogólnej kondycji skóry głowy. W przemyśle spożywczym olej cebulowy jest rzadko stosowany bezpośrednio, ale może być używany jako składnik w aromatyzowanych produktach spożywczych.
news

<Czerwiec 2026>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
Webinar online: Woda do wstrzykiwań
2026-06-03 do 2026-06-03
4
6
7
13
14
16
PCI Days 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
ChemTEC Poland 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
17
18
19
Debaty Rak Nerki
2026-06-19 do 2026-06-19
20
21
23
25
WEBINAR | EUDR a branża kosmetyczna
2026-06-25 do 2026-06-25
28
1
4
5
Newsletter