Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
CLOVE OIL LEAF REDISTILLED FCC
Nazwa
CLOVE OIL LEAF REDISTILLED FCC
CAS
8000-34-8
INCI
Eugenia Caryophyllus Leaf Oil
Funkcja
Olejek eteryczny
Clove Oil Leaf Redistilled FCC to olejek eteryczny pozyskiwany z liści goździkowca (Eugenia caryophyllata), o mocnym, korzennym zapachu. Dzięki redestylacji jest oczyszczony, co zapewnia wyższą jakość. W kosmetyce wykazuje działanie przeciwbakteryjne, przeciwzapalne oraz nawilżające, szczególnie w produktach do pielęgnacji skóry tłustej i trądzikowej. W przemyśle spożywczym jest używany jako naturalny aromat w ciastach, napojach i przyprawach.
news

<Czerwiec 2026>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
Webinar online: Woda do wstrzykiwań
2026-06-03 do 2026-06-03
4
6
7
13
14
16
PCI Days 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
ChemTEC Poland 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
17
18
19
Debaty Rak Nerki
2026-06-19 do 2026-06-19
20
21
23
25
WEBINAR | EUDR a branża kosmetyczna
2026-06-25 do 2026-06-25
28
1
4
5
Newsletter