Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Saboderm TCC MB
Nazwa
Saboderm TCC MB
Producent
SABO
INCI
Caprylic/Capric Triglyceride
Funkcja
Emolient

Emolient pochodzenia naturalnego. Tworzy warstwę okluzyjną na powierzchni skóry, zapobiegając nadmiernemu odparowywaniu wody. Tym samym działa pośrednio zmiękczająco i kondycjonująco na skórę i włosy. Stosowany też jako substancja renatłuszczająca w preparatach myjących i plastyfikator w sztyftach

news

<Czerwiec 2026>

pnwtśrczptsbnd
1
2
3
Webinar online: Woda do wstrzykiwań
2026-06-03 do 2026-06-03
4
6
7
11
13
14
16
ChemTEC Poland 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
PCI Days 2026
2026-06-16 do 2026-06-18
17
18
19
Debaty Rak Nerki
2026-06-19 do 2026-06-19
20
21
23
25
WEBINAR | EUDR a branża kosmetyczna
2026-06-25 do 2026-06-25
28
1
4
5
Newsletter