Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Extract of Matcha Tea
Nazwa
Extract of Matcha Tea
Producent
Solabia
INCI
Glycerin, Water, Camellia sinensis leaf extract or Matcha Tea Water Camellia sinensis leaf water or Glycerin, Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Magnesium aluminum silicate , Camellia sinensis leaf extract, Xanthan gum or Caprylic/Capric Triglyceride, Camellia sinensis leaf extract

CEP (część Grupy Solabia) wytwarza ekstrakty roślinne w szerokim zakresie przy użyciu różnego rodzaju metod ekstrakcyjnych. Ekstrakt z zielonej herbaty Matcha jest dostępny w następujących postaciach: Glycerolat of Matcha Tea, Matcha Tea Water, Ecomilk of Matcha Tea and Oleat TRI of Matcha Tea UP. Glycerolat - destylacja z parą wodną lub inna wodna ekstrakcja, w wyniku której otrzymujemy ekstrakt rozpuszczalny w wodzie. Stabilizowany roślinną gliceryną. Ecomilk - kontrolowana ekstrakcja triglicerydami kaprylowymi/kaprynowymi i destylacja z parą wodną (lub inna ekstrakcja wodna), w wyniku której otrzymujemy mleczny preparat, który jest kombinacją frakcji roślinnych rozpuszczalnych w wodzie i olejach. Oleat TRI UP - kontrolowana ekstrakcja za pomocą trójglicerydu (Caprylic/capric triglyceride), w wyniku której otrzymujemy oleisty ekstrakt.

Newsletter