Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Activonol-8
Nazwa
Activonol-8
Producent
Activon
INCI
Caprylyl Glycol

Activonol-8 jest wielofunkcyjnym surowcem kosmetycznym o właściwościach wzmacniających dziłanie konserwujące. Activonol-8 charakteryzuje się również dobrymi właściowściami nawilżającymi, zwiększa lepkość, a także może być użyty jako środek zwilżający.

Zalecany poziom użycia: 0.1-1.0%

news
pn wt śr cz pt sb nd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
U.S Biotech Day 2026
2026-11-16 do 2026-11-17 Czytaj więcej
Polska Moc Biznesu 2026
2026-11-16 do 2026-11-16 Czytaj więcej
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1
AUDIO-MED Expo 2026
2026-12-01 do 2026-12-03 Czytaj więcej
2 3
MEDmeetsTECH #22
2026-12-03 do 2026-12-03 Czytaj więcej
MEDmeetsTECH #22
2026-12-03 do 2026-12-03 Czytaj więcej
4 5 6
Newsletter