Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu

Kalendarium

Od laboratorium do hali produkcyjnej - monitorowanie fermentacji z perspektywy biologicznej
Data rozpoczęcia:
2021-05-25
Data zakończenia:
2021-05-25
Miejsce
Online

To seminarium internetowe na żywo zostanie zaprezentowane 25 maja 2021 r. O godzinie 14:00 czasu środkowoeuropejskiego:

To pierwszy z trzech webinariów na żywo z tej serii: Od laboratorium do hali produkcyjnej.

Lepsze zrozumienie i kontrolowanie fermentacji jest możliwe, gdy dane takie jak pH, dostępność rozpuszczonego tlenu w pożywce hodowlanej są uzupełnione danymi, takimi jak szybkość utleniania pożywki hodowlanej.

Podczas tego webinarium na żywo dowiesz się, jaki jest możliwy wpływ rozpuszczonego CO2 i jak zoptymalizować strategię napowietrzania oraz zmniejszyć lub wyeliminować stosowanie środków przeciwpieniących.

To seminarium internetowe na żywo jest bezpłatne, ale do otrzymania linku logowania wymagana jest rejestracja. Zarejestruj się już dziś, aby zapisać swoje miejsce!

Uprzejmie informujemy, że to webinarium zostanie nagrane i opublikowane jako webinarium na żądanie w przyszłości.

Moderatorzy:

Olivier Berteau

Czas trwania: 1 godzina

  • 25.05.2021 14:00 [angielski]
Newsletter