Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Wartość kaloryczna [na podstawie przeliczników po oznaczeniu: białka, tłuszczu, popiołu, błonnika pokarmowego, wilgotności oraz węglowodanów] (metoda akredytowana w produktach spożywczych)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Wartość kaloryczna [na podstawie przeliczników po oznaczeniu: białka, tłuszczu, popiołu, bł

Symbol

Rozp. MZ z dn. 25.07.2007 z późn. zm. (Dz. U. nr 137 poz. 967 z późn. zm.)

Opis metody badań

M. przeliczeniowa

Szczegóły, literatura

PN-A-79011-6:1998
Tytuł: Koncentraty spożywcze - Metody badań - Oznaczanie wartości kalorycznej Abstrakt: Do obliczeń stosuje się przeliczniki Atwatera

Rozp. MZ z dn. 25.07.2007 z późn. zm. Dz. U. nr 137 poz. 967 z późn. zm.)

 

news

<Maj 2025>

pnwtśrczptsbnd
28
29
Wzorcowanie i kwalifikacja wag
2025-04-29 do 2025-04-29
1
2
3
4
5
6
Estetica Expo
2025-05-06 do 2025-05-08
7
10
11
14
16
Kongres POZ & AOS
2025-05-16 do 2025-05-17
17
18
20
22
24
25
31
1
Newsletter