Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Sól kuchenna w mięsie i przetworach mięsnych metodą przeliczeniową

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Sól kuchenna w mięsie i przetworach mięsnych metodą przeliczeniową

Symbol

CLA/ASA/8

Opis metody badań

M. przeliczeniowa

 

news

<Styczeń 2027>

pnwtśrczptsbnd
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Newsletter