Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Oznaczanie w rzepaku białka, wilgotności i oleju (metoda akredytowana dla wilgotności i oleju)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Oznaczanie w rzepaku białka, wilgotności i oleju (metoda akredytowana dla wilgotności i ole

Symbol

CLA/PSO/4/2011

Opis metody badań

Spektrometria transmisyjna w bliskiej podczerwieni (NIR)

Szczegóły, literatura

Akredytowane zakresy pomiarowe – rzepak
Wilgotność: 4-25% Olej: 35-57%

 

news

<Październik 2021>

pnwtśrczptsbnd
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Newsletter