Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Oznaczanie w pszenicy białka, wilgotności, skrobi, glutenu mokrego i zelenów (metoda akredytowana dla białka, wilgotności, skrobi, glutenu mokrego i zelenów)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Oznaczanie w pszenicy białka, wilgotności, skrobi, glutenu mokrego i zelenów (metoda akredy

Symbol

CLA/PSO/4/2011

Opis metody badań

Spektrometria transmisyjna w bliskiej podczerwieni (NIR)

Szczegóły, literatura

Akredytowane zakresy pomiarowe – pszenica
Białko: 7-22% Wilgotność: 7-25% Skrobia: 52-75% Gluten mokry: 14-45% Zeleny: 10-70%

 

news

<Czerwiec 2024>

pnwtśrczptsbnd
30
31
2
3
4
8
9
10
12
14
15
16
19
PCI Days
2024-06-19 do 2024-06-20
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
Newsletter