Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Oznaczanie w kukurydzy białka, wilgotności, skrobi i oleju (metoda akredytowana dla białka, wilgotności, skrobi i oleju)

ul. Głęboka 28

Centrum Innowacyjno-Wdrożeniowe Nowych Technik i Technologii, piętro III

20-612 Lublin

Główny telefon: +48 81 531 97 77

Główny fax: +48 81 531 97 77

Główny email: clb@up.lublin.pl

Strona www: http://www.clb.up.lublin.pl/

Wyślij zapytanie ofertowe
Oznaczanie w kukurydzy białka, wilgotności, skrobi i oleju (metoda akredytowana dla białka,

Symbol

CLA/PSO/4/2011

Opis metody badań

Spektrometria transmisyjna w bliskiej podczerwieni (NIR)

Szczegóły, literatura

Akredytowane zakresy pomiarowe – kukurydza
Olej: 3-17% Białko: 6-20% Wilgotność: 4-47% Skrobia: 61-77%

 

news

<Styczeń 2025>

pnwtśrczptsbnd
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Newsletter