Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Syropy owocowe
Nazwa
Syropy owocowe

Syropy owocowe fruktozowo-glukozowe

Cukry pozyskiwane bezpośrednio z owoców (jabłka, daktyle, winogrona)

  • Bezbarwne, bezwonne, transparentne
  • Bez obcych posmaków
  • Idealne do gotowych produktów z tzw „czystą etykietą”
  • Wolne od alergenów i składników GM
  • Najniższy na rynku indeks glikemiczny 11.9
  • Bez dodatków środków konserwujących

Wykorzystując nasze cukry -> zmniejszasz zawartość cukru i kalorii bez konieczności redukowania odczucia słodkiego smaku w produkcie końcowym.

Wszystkie cukry można deklarować na etykiecie gotowego produktu jako:

  • Cukry wyekstrahowane z owoców
  • Fruktoza-glukoza wyekstrahowana z owoców
  • Cukry owocowe
  • 100% z owoców
  • Naturalne cukry owocowe / z owoców
news

<Styczeń 2025>

pnwtśrczptsbnd
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Newsletter