Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Saboderm DISM
Nazwa
Saboderm DISM
Producent
SABO
INCI
Diisostearyl Malate
Funkcja
Emolient

Emolient o umiarkowanej lepkości i wysokiej polarności, który działa jako doskonały środek zwilżający i wiążący dla proszków i pigmentów. Wykazuje dobrą kompatybilnośc z olejami i woskami. Nie pozostawia tłustego i lepkiego uczucia na skórze po aplikacji. Alternatywa dla oleju rycynowego

news
pn wt śr cz pt sb nd
28 29 30
Konferencja REACH 2026
2026-09-30 do 2026-10-01 Czytaj więcej
1 2 3 4
5 6
AgroFarma Expo
2026-10-06 do 2026-10-08 Czytaj więcej
7 8 9
Gala Wenus 2026
2026-10-09 do 2026-10-09 Czytaj więcej
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20
Spotkania z Przemysłem
2026-10-20 do 2026-10-20 Czytaj więcej
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
Newsletter