Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
GARLIC OIL FCC
Nazwa
GARLIC OIL FCC
CAS
8000-78-0
INCI
Allium Sativum (Garlic) Oil
Funkcja
Olejek eteryczny
Garlic Oil FCC to naturalny olejek eteryczny otrzymywany z czosnku (Allium sativum), spełniający standardy jakości FCC (Food Chemicals Codex). Charakteryzuje się intensywnym, charakterystycznym aromatem czosnku i jest szeroko stosowany jako aromat w produktach spożywczych, takich jak przyprawy, sosy i mieszanki smakowe. W przemyśle kosmetycznym i farmaceutycznym bywa wykorzystywany ze względu na właściwości antybakteryjne i wzmacniające.
news

<Kwiecień 2025>

pnwtśrczptsbnd
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
Wzorcowanie i kwalifikacja wag
2025-04-29 do 2025-04-29
1
2
3
4
Newsletter