Warszawa
Mińska 63A
03-828 Warszawa
Główny telefon: +48 22 152 50 50
Główny email: kontakt@astonchemicals.pl
Strona www: www.astonchemicals.pl
Wyślij zapytanie ofertowe 
Galolive WO jest ciekłokrystalicznym emulgatorem do wykorzystania w emulsjach typu woda-w-oleju (W/O), który jest niejonowy, PEG-free i bardzo łagodny. Galolive WO jest pochodzenia naturalnego, pozyskiwany z włoskiej oliwy z oliwek oraz zgodny ze standardami Cosmos.
Galolive WO jest dostarczany w postaci lepkiej cieczy, którą należy dodać do fazy olejowej emulsji. Może być stosowany zarówno w procesach na zimno jak i na gorąco, jako jedyny emulgator lub z obecnością ko-emulgatora, takiego jak stearynian cynku. Jest idealnym składnikiem do zastosowania w wysoce funkcjonalnych, naturalnych emulsjach typu woda-w-oleju.
 

Portal wykorzystuje pliki cookies.
Jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, to będą one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przeglądarce internetowej możesz zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679
Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.
W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.
UWAGA!
Portal Biotechnologia.pl jest źródłem wiedzy dla profesjonalistów z branży: biotechnologicznej, farmaceutycznej, medycznej oraz kosmetologicznej, w Polsce i zawiera treści oraz reklamy dotyczące wyrobów medycznych w rozumieniu ustawy o wyrobach medycznych z dnia 7 kwietnia 2022 roku.
Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›