Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Castor Oil virgin Ph Eur

Ul. Antoniego Fontany 28 m 3

01-885 Warszawa

Główny telefon: +48 22 834 47 02

Główny fax: +48 22 834 47 02

Strona www: http://www.gustavheess.de

Wyślij zapytanie ofertowe
Castor Oil virgin Ph Eur
Nazwa
Castor Oil virgin Ph Eur
Producent
Gustav Heess
Numer katalogowy
4005
INCI
Ricinus Communis (CASTOR) Oil
Nazwa łacińska:
Ricinus communis

Olej rącznikowy o jakości zgodnej z farmakopeą europejską Ph Eur.

Zastosowanie:

kremy, mleczka do demakijażu, kosmetyki kolorowe (pomadki, pomadki ochronne, konturówki i tusze do oczu), pielęgnacja paznokci, szampony do włosów, olejki do kąpieli, kosmetyki promieniochronne i pielęgnacyjne, również dla dzieci.

Newsletter