Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Black Currant Seed Oil refined

Ul. Antoniego Fontany 28 m 3

01-885 Warszawa

Główny telefon: +48 22 834 47 02

Główny fax: +48 22 834 47 02

Strona www: http://www.gustavheess.de

Wyślij zapytanie ofertowe
Black Currant Seed Oil refined
Nazwa
Black Currant Seed Oil refined
Producent
Gustav Heess
Numer katalogowy
3834
INCI
Ribes Nigrum (BLACK CURRANT) Oil
Nazwa łacińska:
Ribes nigrum

Olej z czarnej porzeczki jest bogaty w nienasycone kwasy tłuszczowe, szczególnie w kwas gamma-linolenowy (GLA), który ma działanie przeciwzapalne i odżywcze. Regeneruje zniszczoną skórę, wzmacnia barierę lipidową w głębi warstwy rogowej naskórka, wygładza i nawilża.

Newsletter