Produkty w rurociągach
Rentgenowska kontrola zawiesin, substancji półstałych oraz płynów w produkcji mięsa, drobiu, nabiału i pieczywa.
Najwyższy poziom bezpieczeństwa żywności
Systemy kontroli rentgenowskiej produktów w rurociągach oferują niezrównaną skuteczność wykrywania takich zanieczyszczeń, jak zwapniałe kości, szkło, metal czy tworzywa sztuczne, chroniąc tym samym zdrowie konsumentów i zabezpieczając producentów przed ryzykiem wycofywania produktów z rynku.
Wysoka wydajność kontroli
Urządzenia do kontroli rentgenowskiej produktów pompowanych umożliwiają kontrolę wyrobów z szybkością do 18 ton na godzinę (w zależności od zastosowania), bez uszkodzenia produktu.
Zmniejszenie ilości odpadów
Systemy kontroli rentgenowskiej produktów pompowanych wykorzystywane są głównie do sprawdzania produktów na wczesnych etapach wytwarzania, przed zwiększeniem wartości dodanej produktu, w celu zminimalizowania strat i obniżenia kosztów.