Liczba miejsc ograniczona
Miejsce: Łódź, Novotel Łódź Centrum, Piłsudskiego 11A
Termin: 13 maja 2019
Czas trwania: 09.00-17.00 (1 dzień)
*godziny mogą lekko ulec zmianie.
Cena: 800-970 zł netto/osoba
*EARLY BIRDS 800 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji do 31 marca 2019
*850 zł netto/osoba cena przy rejestracji po 25 marca 2019
*900 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji po 15 kwietnia 2019
*970 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji po 1 maja 2019
Cel szkolenia:
- współpraca z sieciami handlowymi w Polsce
- kryteria doboru VENDORA (dostawcy)
- tworzenie oferty handlowej
- wytłumaczenie podstawowych pojęć: cena SRP, cena net-net-net, marża, narzut, sellout, in-out
- analiza umów handlowych
- warsztaty
Adresaci szkolenia:
Wszyscy, którzy chcą wprowadzić swój produkt do sieci handlowych
- pracownicy firm produkcyjnych/dystrybucyjnych
- pracownicy działów handlowych, marketingu
- kadra zarządzająca
Prelegent:
Tomasz Szacoń, RetailPoland – w latach 2009-2013 pełnił funkcję Dyrektora Handlowego spółki Barelpoland - właściciela marek Kiano, Cavion, Barel. Kierując zespołem wprowadził te marki do wszystkich polskich sieci handlowych. Aktualnie Manager Rozwoju brytyjskiej spółki Retailpoland Consulting, która doradza polskim i zagranicznym spółkom w rozwoju sprzedaży na terenie Polski. Manager z praktyczną i skuteczną wiedzą dotyczącą współpracy z sieciami handlowymi - żyje w tym temacie na co dzień.
Program szkolenia:
Część I. Jak nie przegrać na starcie? Współpracuj zamiast handlować
Część II. Format oferty - jak powinna być skonstruowana • PDF czy EXCEL? • co powinna zawierać oferta? Jaką cenę zasugerować Jak przygotować ofertę IN-OUT Jak przygotować ofertę OPE
Część III. Co zawiera umowa z siecią Zwroty towaru – na co się godzić? Wsparcie SELLOUT
Część IV. Warsztaty
|
Cena szkolenia:
Cena: 800-970 zł netto/osoba
*EARLY BIRDS 800 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji do 25 marca 2019
*850 zł netto/osoba cena przy rejestracji po 25 marca 2019
*900 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji po 15 kwietnia 2019
*970 zł netto/osoba cena promocyjna przy rejestracji po 1 maja 2019
UWAGA! 5% rabatu przy zgłoszeniu się więcej niż jednej osoby z firmy,
10% rabatu dla studentów
Cena szkolenia obejmuje:
- wykłady
- materiały dydaktyczne w formie papierowej
- przerwy kawowe
- lunch
- certyfikat
Uwaga! O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń, gdyż liczba osób na szkoleniu jest ograniczona.
KONTAKT Kaja Bernasińska |
UWAGA! Jesteś na diecie bezmięsnej? Zgłoś to w uwagach w formularzu rejestracyjnym