Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
E.coli w wołowinie
23.01.2009
Nowe badania donoszą, że dodanie koncentratu żurawiny błotnej do mielonej wołowiny pozwala na zatrzymanie rozwoju E.coli 0157:H7.
Doświadczenia dostarczają nam informacji, że dodatek w żaden sposób nie wpływa na cechy organoleptyczne a pozwala zapobiec przed różnymi mikrobiologicznymi zanieczyszczeniami co ma ogromne znaczenie na przemysł i klientów. Wzrost zainteresowaniem tymi badaniami jest spowodowany koniecznością zniszczenia ogromnej ilości wołowiny po potwierdzeniu obecności E.coli.
KOMENTARZE
news

<Luty 2025>

pnwtśrczptsbnd
28
Rutynowe testowanie wag
2025-01-28 do 2025-01-28
1
2
4
6
7
8
9
10
11
Czyszczenie Wagi Laboratoryjnej
2025-02-11 do 2025-02-11
12
13
14
15
16
22
23
24
1
Aesthetic Cosmetology of the Future
2025-03-01 do 2025-03-01
2
Newsletter