Można jeszcze zgłosić się do udziału w następujących warsztatach:
16-17 marca 2007r. – „Innowacyjne produkty spożywcze w promocji zdrowia” - są jeszcze 4 miejsca wolne;
23-24 marca 2007r. – „Wiodące, nowoczesne techniki w przetwórstwie żywności” - jest 30 miejsc wolnych;
27-28 kwietnia 2007r. – „Wsparcie finansowe innowacji”- jest 30 miejsc wolnych.
Wszystkie warsztaty będą organizowane w jednostkach dydaktycznych SGGW przez wysoko wykwalifikowaną kadrę dydaktyczną oraz najlepszych specjalistów w Polsce, posiadających bogate doświadczenie praktyczne oraz przygotowanie teoretyczne.
Warsztaty zostały zaprojektowane w taki sposób, aby były interesujące zarówno dla przedstawicieli przedsiębiorstw, jak i naukowców różnych specjalności. Wszystkie szkolenia koncentrują się wokół kwestii innowacyjności w różnych rodzajach działalności produkcyjnej w sektorze rolno-spożywczym. Mają one na celu zaprezentowanie innowacji i korzyści wynikających a ich wdrażania oraz możliwości finansowania innowacji ze środków publicznych. Pożądanym efektem warsztatów będzie przekonanie przedsiębiorstw do korzyści z wdrażania innowacji i zachęcenie ich do korzystania z dostępnych instrumentów ich finansowania.
Formularz zgłoszeniowy (do pobrania:

faksem: 0-22 593 56 95
lub e-mailem na adres: katarzyna_krzeminska@sggw.pl
Więcej informacji: www
Źródło: Centrum Organizacji Badań i Szkoleń SGGW
KOMENTARZE